Östersunds kommun

Undersköterska till Härliga Häradsgården

Tillsvidareanställning på 75% med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad upp till heltid.

 

Häradsgården är ett särskilt boende beläget i centrala Lit. Vi har en vacker miljö med närhet till affär, dagis och busshållplats. På Häradsgården finns 55 permanenta platser och 18 korttidsplatser fördelat på 8 avdelningar.

 

Förmåner
Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete, Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Dessutom vill vi underlätta om något händer i ditt privatliv vilket innebär att vi även erbjuder specialiststöd från jurister psykologer och ekonomer. 

Välj en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu engagerade undersköterskor främst till vår korttidsverksamhet. Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt. Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom specifik omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre och demenssjuka personer är meriterande. Önskvärt är goda kunskaper i vårt dokumentationssystem Procapita.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga egenskaper är att du kan arbeta självständigt, har god arbetsmoral och ansvarskänsla samt kan ta egna beslut i olika situationer som rör våra medborgare. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. Du skall vara trygg i din yrkesroll och ha en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet samt medverka till att våra medborgare känner sig delaktiga och vara lyhörd för deras behov.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Intervjuer sker fortlöpande varpå du kan bli kallad till intervju innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Cecilia Vistrand enhetschef 063-14 43 16
Maritha Markusson enhetschef 0642-44814
Laila Hult enhetschef 063-14 48 22
facklig representant Kommunal: ostersund.m-norrland@kommunal.se

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-09-15 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 6 augusti

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Härliga Häradsgården