Östersunds kommun

Undersköterska till Mobacka

Östersunds kommun, Vård- & omsorgsförvaltningen söker en tillsvidareanställd på 75 % med möjlighet till utökning av tjänstgöringsgraden via kommunens bemanningsenhet. Tillträde snarast efter överenskommelse.
 

Undersköterska till Mobacka

Mobacka är ett särskilt boende med 26 lägenheter beläget på Solliden området. Vi har flexibelt schema där du önskar hur du lägger ditt schema. Kvällar och helgtjänsgöring ingår i schemat.
 

Förmåner

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete, Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Dessutom vill vi underlätta om något händer i ditt privatliv vilket innebär att vi även erbjuder specialiststöd från jurister psykologer och ekonomer.
 
Välj en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare!
 

Arbetsuppgifter

Att bistå brukarna med en god omvårdnad utifrån individuella behov och ansvara att dagen blir bästa möjliga utifrån ett fysiskt, psykiskt, socialt perspektiv. Delegerade arbetsuppgifter ingar i arbetet. Handledning av studenter och praktikanter ingår i arbetet.
 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning alt. Omvårdnadsprogrammet. Erfarenhet att arbeta med äldre, önskvärt. Datavana, vana att dokumentera. Stor vikt läggs vid sammarbetsförmåga och personlig lämplighet.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Gertrud Björkegren enhetschef 063-14 47 24
Frida Zackrisson facklig representant Kommunal 063-14 02 62
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag
2019-08-30Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Mobacka