Östersunds kommun

Undersköterska till särskilt boende-Brevbäraren

Östersunds kommun, Vård- & omsorgsförvaltningen söker en tillsvidareanställning på 85 % med möjlighet till utökning. Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse
 
Brevbäraren säbo ligger på natursköna Frösön, och här finns 18 lägenheter fördelat på 3 våningar. Här jobbar chef, sjuksköterskor och undersköterskor aktivt med att bygga laget som leder vårt viktiga arbete in i framtiden där hållbarhet och balans är viktiga nyckelord. Hos oss är det inte förbjudet att ha roligt på jobbet och vi vet varför vi är här, och vi är stolta över vad vi gör.
 

Förmåner

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete, Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Dessutom vill vi underlätta om något händer i ditt privatliv vilket innebär att vi även erbjuder specialiststöd från jurister psykologer och ekonomer.
 
Välj en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare!
 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med många möten och livsöden, där du som bottnar i dig själv verkligen har möjlighet att göra en givande skillnad och samtidigt ges möjlighet att själv utvecklas. Vi arbetar hårt för att ta tillvara den enskilde medarbetarens förmågor och få till en bra helhet.

Vi söker nu undersköterskor som brinner för att arbeta med äldre människor. Som person är du vetgirig, kreativ och ser möjligheter inom ramen för ditt handlingsutrymme där du vågar agera och utvecklas i din yrkesroll. Som den lagspelare med god arbetsmoral som du är, har du ett gott bemötande och fantasi att hitta vad medborgaren behöver för att må bra och uppleva livskvalitet.
 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning med 1450 godkända studiepoäng krävs. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre, och demenssjuka personer, samt goda kunskaper i vårt dokumentationssystem Procapita, är meriterande. Tekniskt kunnande för att använda pedagogiska hjälpmedel är också ett plus. Bra bemötande, humor, arbetsmoral och laganda ses som självklara egenskaper som hjälper dig att lyckas och trivas här.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Vi värdesätter även att du som ny hos oss kommer med nytänkande och ambitionen att bidra till att verksamheten utvecklas och ständigt förbättras. Det är vägen in i framtiden, och om du gillar vad du läser så sök och varmt välkommen med på resan

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 
Kontaktpersoner
Jan Elmquist enhetschef 063-14 37 32
Kicki Kolovou facklig representant Kommunal 063-14 37 25
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag
2019-08-20
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : För 6 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till särskilt boende-Brevbäraren