Östersunds kommun

Undersköterska till särskilt boende, Skogsbruksvägen 133

Vi söker nu undersköterska på 70% tillsvidare, med möjlighet till utökning, till det särskilda boendet Skogsbruksvägen 133. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Skogsbruksvägen 133 är ett nytt modernt särskilt boende byggt som enplanshus med 32 lägenheter varav 4 par-lägenheter, fördelat på fyra boendegrupper. Huset är byggt med flera gemensamhetsutrymmen och två innerträdgårdar som ger möjlighet till samvaro, aktivitet och avkoppling.

 

 

Förmåner

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete. Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Dessutom vill vi underlätta om något händer i ditt privatliv vilket innebär att vi även erbjuder specialiststöd från jurister, psykologer och ekonomer.

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i särskilt boende.

I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt.

 

Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom specifik omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal.

Vi söker nu undersköterskor som tycker om att arbeta med äldre människor, arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt för att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening och fokuserar på de faktorer som ger välbefinnande.

 

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning krävs. Erfarenhet av arbete med inriktining mot äldre, och demenssjuka personer, är meriterande.

Vi söker dej som är du vetgirig, kreativ och ser möjligheter inom ramen för ditt handlingsutrymme där du vågar agera och utvecklas i din yrkesroll.

Vi ser också att du har god datorvana och att du är intresserad av förändringsarbete.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer som rör våra boende.

Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet.

 

Vi värdesätter även att du är positiv till nytänkande och ser möjligheter samt har en vilja att bidra till att verksamheten utvecklas och förbättras.

Du skall vara trygg i din yrkesroll samt även medverka till att våra boende känner sig delaktiga och vara lyhörd för deras behov.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Cristine Fagerström enhetschef 063-14 32 19

 

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-04-08

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 18 mars

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till särskilt boende, Skogsbruksvägen 133