Östersunds kommun

Undersköterska till Torvalla Hemtjänst

En tillsvidareanställning på 100%, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Torvalla hemtjänst är kommunens utförare av hemtjänstinsatser i Torvalla, Ope och Östra Odensala. Vi är ca 20 anställda plus vikarier som servar ett hundratal medborgare. Mål och syfte med verksamheten är att kunna erbjuda personer som är beviljade Hemtjänst en känsla av trygghet, delaktighet och inflytande. Målgruppen för verksamheten är medborgare med olika behov av omsorg.

 

 

Arbetsuppgifter
Som Undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i ordinärt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman. Du utför också hälso- och sjukvårds- insatser såsom specifik omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal. Dag, kväll och helgtjänstgöring.

 

 

Kvalifikationer
-Utbildad Undersköterska

-God datorvana

-Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande

-Körkort B

-Goda kunskaper i svenska både tal och skrift

 

Utöver detta vill vi att du är en trygg person som är självgående, har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ samt att du sist men inte minst är en flexibel person då detta är en förutsättning för att denna verksamhet ska fungera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Elin Sjösten enhetschef 063-14 34 48

Mia Nystedt facklig representant Kommunal 063-14 42 11

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-07-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 juni

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Torvalla Hemtjänst