Östersunds kommun

Undersköterskor till Mobacka

Vi söker två nya undersköterskor till vår enhet.
En för tillsvidareanställning och en för vikariat tom 30 april 2020 med ev förlängning. Sysselsättningsgrad är för båda tjänsterna är 75 % och för tillsvidaretjänsten finns möjlighet till utökning av sysselsättningsgraden. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Mobacka är ett särskilt boende beläget på Sollidenområdet med 26 lägenheter/ boende. Vi har flexibelt schema där du önskar hur du lägger dina schematurer. Kvälls- och helgtjänsgöring ingår i schemat. Övriga förmåner: Friskvårdbidrag


Arbetsuppgifter
Att bistå brukarna med en god omvårdnad utifrån individuella behov och ansvara för att dagen blir bästa möjliga utifrån ett fysiskt, psykiskt, socialt perspektiv. Delegerade arbetsuppgifter och handledning av studenter och praktikanter ingår i arbetet.

 


Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning alt. omvårdnadsprogrammet. Erfarenhet av att arbeta med äldre är önskvärt. Datavana och vana av att dokumentera. Stor vikt läggs vid sammarbetsförmåga och personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 


Kontaktpersoner

Gertrud Björkegren enhetschef 063-14 47 24

Undersköterskor tillhör Kommunals avtalsområde.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-11-17

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor till Mobacka