Östersunds kommun

Undersköterskor till särskilt boende - Hemgården i Fåker

2 tillsvidareanställningar på 75 % med möjlighet till utökning, tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse
 
Då vi har två trotjänare som kommer att gå i pension vid årsskiftet söker nu Hemgården deras ersättare. Hemgården är ett särskilt boende med 24 lägenheter vackert beläget på landsbygden, 35 km från Östersund. Här jobbar chef, sjuksköterskor och undersköterskor aktivt med att bygga laget som leder vårt viktiga arbete in i framtiden. Hos oss är det inte förbjudet att ha roligt på jobbet och vi vet varför vi är här, och vi är stolta över vad vi gör.
 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu undersköterskor som brinner för att arbeta med äldre människor. Som person är du vetgirig, kreativ och ser möjligheter inom ramen för ditt handlingsutrymme där du vågar agera och utvecklas i din yrkesroll. Som den lagspelare med god arbetsmoral som du är, har du ett gott bemötande och fantasi att hitta vad medborgaren behöver för att må bra och uppleva livskvalitet.
 

Förmåner
Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete. Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Dessutom vill vi underlätta om något händer i ditt privatliv vilket innebär att vi även erbjuder specialiststöd från jurister, psykologer och ekonomer.
 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning med 1450 godkända studiepoäng krävs. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre, och demenssjuka personer, samt goda kunskaper i vårt dokumentationssystem Procapita, är meriterande. Bra bemötande, humor, arbetsmoral och laganda ses som självklara egenskaper som hjälper dig att lyckas och trivas här.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Vi värdesätter även att du som ny hos oss kommer med nytänkande och ambitionen att bidra till att verksamheten utvecklas och ständigt förbättras.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.


Kontaktpersoner

Karin Friberg enhetschef 063-14 36 54
Jörgen Fröjd facklig representant Kommunal 063-14 47 66
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag

2019-10-20


Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 18 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 oktober

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor till särskilt boende - Hemgården i Fåker