Utbildad förskollärare 100% till förskolan Remonthagen

Utbildad förskollärare sökes till förskolan Remonthagen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Tillträde 20230201 eller enligt överenskommelse.

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

Remonthagen är en relativ nybyggd förskola med fantastiska lokaler och närhet till stora naturområden.

Vi arbetar aktivt med att utveckla våra pedagogiska lärmiljöer och fysiska lekmiljöer med leken som utgångsläge och genom förvaltningens gemensamma satsning sker fortbildning genom kollegialt lärande i Framgångrik undervisning genom lek och samspel.

Vi använder oss av dokumentationsverktyget Unikum i vårt systematiska kvalitetsarbete för utvärderingar och uppföljningar men även för dokumentation av verksamheten och av barns lärande. Förskolan arbetar för att barnen ska tycka att det är Roligt, Tryggt och Lärorikt att vara hos oss. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor och vara aktiv i din roll som närvarande, undervisande pedagog för barnen.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger planerar, genomför och dokumenterar verksamheten och barns lärande. Du ska arbeta aktivt för att skapa en utvecklande verksamhet och ha kunskap om läroplanens mål och undervisningsuppdrag enligt Lpfö18. Du kommer arbeta i en åldersblandad barngrupp med barn i åldrarna 1-6 år och förväntas samverka i hög grad med hela förskolan och övriga förskolor i området.

Utbildningskrav enligt skollagen - Utbildad och legitimerad förskollärare.

Du är kreativ, aktiv, närvarande och utvecklingsbenägen och har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Du har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter och har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

Anställningsförmåner

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/legitimation behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Sista ansökningsdag 2023-01-31 och intervjuer sker löpande

rektor/förskolechef

Mari Gidlund

facklig representant Lärarförbundet